Дитячі пісні і музика ю михайленка скачать

Дитячі пісні і музика ю михайленка

Дитячі Пісні І Музика Ю Михайленка.
Main Menu. Дитячі Пісні І Музика Ю Михайленка. Insydeh20 Setup Utility Rev 3 5 Не Загружается С Флешки. Українські дитячі пісні _______________________ Мамо, матусю Слова і музика Ю. Михайленка Виконує Христина Ткачук 1. Про матусю пісню я вам заспіваю, Бо нікого кращого в світі я не знаю. Приспів: (2 рази) Мамо, матусю, ти ж моя рідненька! Ти така хороша, моя золотенька!

1 песня - слушать бесплатно Ютуб Музика новорічні пісні - Скачать бесплатно без УКРАЇНСЬКІ. Дитячі пісні мінус песню. Олєйнікової – МУЗИКА. =d= Дитячі пісні – муз і сл Анна. Лагідна, ласкава мама мене любить І зі мною грається, пестить та голубить. Залюбки матусі я допомагаю, Прибираю в хаті я, квіти поливаю. Виросту велика і всього навчуся, Стану я такою, як моя матуся. Автор: Карманний В., упоряд. Фонохрестоматія за програмою «Я у світі» Шостий рік життя Фонохрестоматії стануть незамінними помічниками для вчителя, оскільки вони укладені відповідно до програми «Я у Світі», затвердженої Міністерством освіти і науки України, містять музичний матеріал, необхідний для проведення музичних занять в закладах дошкільної освіти.

Формат: CD-диск CD-1 (слухання і співи): 1. Українська мелодія. Біля калиноньки. Виростає вишенька. Вишиваю рушничок. Грає веснонька. Діти України. Добрий день, матусю Україно. Зайчик дратує ведмедика.

Мамі дорогенький. Музична шкатулка. На мамине свято. Наша Україна. Ой метелиця зима.

Пісня лірника. Пісня сонячних промінців. Поміж диво-кленами. Похід коників. Прощання з дитсадком. Різні барви у природи. Розмова з місяцем.

Світлофор наш друг. Семимільні чоботи. Народний танець. Труба і барабан. Щедрівочка щедрувала. Я — маленький хлопчик. CD-2 (музично-ритмічні рухи): 1.

Бадьорий крок і біг. Веселі жабенята. Вправа зі стрічками. Гра з кубиками. Граємо як м’ячики. Звуження та розширення кіл. Знайди своє місце в колоні. Новорічний хоровод.

Ой чого ти метелику. Парний танок. Передача хусточки. Погойдування рук. Танець з бубнами. Танець намистинок. Танець Петрушок. Танець трійками.

Танок з притулами. Узяла лисичка скрипку. Хто краще скаче. Сміливий вершник.

Скачать:


  • Дитячі пісні і музика ю михайленка

  • Дитячі пісні і музика ю михайленка
  • Выбор читателей: