Автобіографія бланк українською мовою скачать

Автобіографія бланк українською мовою

Як пишеться автобіографія (зразок)
Статті за темою. Автобіографія — це документ-життєпис, який особа складає сама про себе. Як правильно написати автобіографію? У якій послідовності? Дізнайтеся зі статті. У пригоді стане шаблон автобіографії та зразок написання для держслужбовця.

Вимоги до змісту автобіографії: Автобіографія — це свого роду особиста візитівка. Чим зрозуміліше і якісніше написана, тим більша ймовірність, що вона спрацює. Наприклад, автора запросять на співбесіду або на роботу. При складанні автобіографії дотримуйтесь п’яти правил.

Викладайте відомості в розповідній формі від першої особи в однині. Викладайте всі факти життєдіяльності у хронологічному порядку. Це допомагає скласти чітке уявлення про життєвий шлях, рівень кваліфікації, трудові досягнення, громадську діяльність, родинний стан. Жодних виправлень та закреслень. Кандидат, який припустився помилки, має переписати автобіографію. Заборонено застосовувати зелені або червоні чорнила. Оформлювати автобіографію слід на стандартному аркуші паперу.

Реквізити автобіографії: назва виду документа (ПРОПИСОМ); прізвище, ім’я та по батькові автора; число, місяць і рік народження; місце народження; відомості про освіту (спеціальність та кваліфікація за дипломом); відомості про трудову діяльність (із зазначенням дат і місця працевлаштування, посад; причин переведення на інші посади та/чи інші роботи; причин перерв у трудовій діяльності); відомості про нагороди й заохочення; відомості про перебування під слідством чи засудження; відомості про батьків (прізвища, ім’я та по батькові, дати народження (якщо померлі, то і дати смерті), де і ким працюють (якщо не працюють — останнє місце роботи або факт перебування на пенсії, інвалідності тощо); відомості про сімейний стан і склад сім’ї; паспортні дані; адреса реєстрації та проживання; номер контактного телефону; дата складання документа; особистий підпис автора. Графу «Відомості про батьків» підприємство включає до форми автобіографії на власний розсуд. Працівник скоріше за все запитає у кадровика, як пишеться автобіографія. Надайте йому зразок. Зразок автобіографії. Рекомендація.

Спростіть процедуру написання автобіографії. Розробіть трафаретну форму. Зазначте всі обов’язкові відомості. Відповідну настанову містять Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5 (п. 13 гл. 1 розд. II): «З метою підвищення ефективності та оперативності організації роботи з документами однакові за змістом документи можуть бути уніфіковані шляхом розроблення трафаретних текстів, які включаються до збірника (альбому) уніфікованих (типових) форм документів установи». Трафаретна форма має поєднувати надрукований стандартний текст та вільні рядки для біографічних відомостей.

Обов’язково! У примітці до трафаретної форми вкажіть про заборону виправляти чи закреслювати текст у документі. Скачайте запропонований бланк автобіографії. У разі необхідності уніфікуйте відповідно до потреб підприємства.

Скачать:


  • Автобіографія бланк українською мовою

  • Автобіографія бланк українською мовою
  • Выбор читателей: